Lakas-Orakra-Budapest.hu Ha kell egy lakás...
ha diszkrécióra vágysz...

LAKÁSBÉRLÉS AKÁR NÉHÁNY ÓRÁRA BUDAPEST BELVÁROSÁBAN ITT TUDSZ LEGOLCSÓBBAN RÖVID TÁVRA, PÁR NAPRA VAGY AKÁR NÉHÁNY ÓRÁRA LAKÁST BÉRELNI

Áraink 2 főre érvényesek!

Amit kaptok:

  • tiszta lakás
  • felhúzott ágynemű
  • tisztálkodószerek
  • törölköző (fejenként 1 db!)
  • konyha használata
  • wifi

 

 

Minimális bérlési idő: 2 óra

5.500 HUF6.500 HUF7.500 HUF1.000 HUF
2 óra3 óra4 óra+ óra
Figyelem! 20 óra után a teljes éjszaka fizetendő!
Hétköznap éjszakaHétvégi éjszaka
10.000 HUF20.000  HUF
VASÁRNAP CSÜTÖRTÖK
20:00
–8:00
PÉNTEK ÉS SZOMBAT
20:00
–10:00

 

További személyek: 2.000 Ft/fő

 

Közalkalmazotti / köztisztviselői igazolvány felmutatására 1.000 Ft kedvezmény: rendőr, katona, katasztrófavédelmis, tűzoltó, mentős, orvos, ápoló, NAV-os, vasutas, pedagógus stb.
VIP-tagság: Heti legalább két alkalom előre történő fizetésekor mínusz 1.000 Ft

 

A kedvezményeket nem lehet összevonni, és azok csak idegenforgalmi szezonon kívül, november, január, február, március hónapban vasárnaptól keddig érvényesek.

A fenti áraktól és időhatároktól természetesen rugalmasan el tudunk térni. Hosszabb időtartamra egyéni, kedvezőbb árakat biztosítunk, idegenforgalmi főszezonra (májustól szeptemberig és decemberben) és kiemelt időszakokra (húsvét, Sziget, Forma1, szilveszter stb.) viszont más díjszabás érvényes.

 

FOGLALÓ

A lakásbérlésre vonatkozó megegyezés szerződésnek minősül, amely a gyorsaság és számos esetben a diszkréció megőrzése érdekében élőszóban köttetik meg.

Az íratlan megállapodás és a bérlési szándék megerősítésére új vendégeinktől foglalót kérünk.

Ez azt jelenti, hogy lakásainkat első alkalommal a bérleti díj 50 százalékának megfizetésével tudják lefoglalni. A bejelentkezést megelőző napokban készpénzben vagy banki átutalással lehet fizetni. Számlaszámunk: 12010628-01547307-00100000 (Raiffeisen Bank). Meg nem jelenés esetén az összeg nem jár vissza. A bérleti díj másik fele kulcsátvételkor fizetendő.

Második alkalommal már nem játsszuk el ezt a procedúrát, mely elsősorban a konkurencia "foglalásainak" kiszűrésére szolgál. A gyakorlat azt mutatja, hogy az említett próbálkozások a foglaló bevezetésével visszaszorultak.

Az átvételről minden esetben áfás számlát adunk.

Tehát ha nem szeretnéd, hogy töröljék a foglalásodat törzsvendégekre hivatkozva ami elég gyakori , azt egyféleképpen védheted ki: foglalózással. A foglaló nemcsak a házigazdának előnyös: neked is biztosíték, hogy megkapd a búvóhelyet, méghozzá azt a lakást, amit eredetileg kértél!