Lakas-Orakra-Budapest.hu Ha kell egy lakás...
ha diszkrécióra vágysz...

LAKÁSBÉRLÉS AKÁR NÉHÁNY ÓRÁRA BUDAPEST BELVÁROSÁBAN ITT TUDSZ LEGOLCSÓBBAN RÖVID TÁVRA, PÁR NAPRA VAGY AKÁR NÉHÁNY ÓRÁRA LAKÁST BÉRELNI

GYAKORI KÉRDÉSEK, TUDNIVALÓK, SZABÁLYOK

 


TISZTASÁG ÉS IGÉNYESSÉG

Arról, hogy szálláshelyeink minden igénynek megfeleljenek, professzionális takarítószolgálat gondoskodik.

Garanciát vállalunk a tisztaságért: ha fizetést megelőzően, a lakás szemrevételezésekor nem vagytok megelégedve a textíliák (törölközők, ágynemű) tisztaságával, személyzetünk jelenlétetekben lecseréli azokat, vagy visszatérítjük a foglalás árát. Ne feledjétek: a rendkívül alacsony áron kínált szálláshelyeket olyan célközönség látogatja, amelyet nem érdekel a higiénia. Nálunk nincsen foltos paplan, hajszálakkal teli, izzadságszagú lepedő, több hetes kosz a lakásban. Frissen mosott, patyolattiszta ágyneművel és fejenként egy (hosszabb tartózkodás esetén több) törölközővel várunk titeket. Cserében tőletek is azt várjuk el, hogy ügyeljetek a berendezés épségére és a tisztaságra. Csak így tudjuk hosszú távon magas színvonalon fenntartani szolgáltatásunkat, és zökkenőmentesen biztosítani számotokra ennek igénybevételét.

 

 

 

búvóhely foglalás BudapestFoglalni csak telefonon lehet?
Igen, kijelzett mobilszámról tudsz foglalni. Ha új vagy, kérlek, ne sms-ezz, hanem hívj!
Célszerű papírt és tollat a kezed ügyében tartani, hogy a bejutáshoz szükséges információkat (házszám, kapukód stb.) fel tudd jegyezni. Így elkerülhető, hogy kapkodva, autóvezetés közben kelljen telefonálni, vagy adott esetben a kapuban várakozni, amíg a "foglalt" jelzés után fel tudjuk venni a telefont.


utólagos fizetés szoba pár órára budapest

Nem szükséges hosszas felvezető arról, hol olvastad, mint olvastad a hirdetésünket. Röviden, lényegretörően kérdezz rá a lefoglalni szándékozott időszakra, illetve jelöld meg a környéket, esetleg konkrétan a lakást, ahol foglalni szeretnél.


Milyen napszakban hívhatlak titeket, ha már kitűztünk egy időpontot a párommal?
Reggel 7:30-tól este 21:00-ig
.

Még nem biztos az időpont, de be tudnál minket írni?
Addig nem, amíg nem fixáltátok le biztosra a randit, nem döntöttétek el az utazás időpontját, stb. Ilyen esetben csak a foglaltságról adunk információt, helyet nem tudunk fönntartani nektek.

Interneten, sms-ben le tudom foglalni a szállást?
Nem. E-mailben csak információt adunk. Törzsvendégek sms-ben is foglalhatnak.

Szöveges üzenetben el tudjátok küldeni a címet, kapukódot?
Igen.

Az érkezést megelőzően mennyi idővel kell a lakást lefoglalni?
Szerencsés esetben akár 15 percen belül a rendelkezésetekre állunk. Általánosságban elmondható, hogy minél hamarabb szólsz, annál nagyobb az esélye, hogy szabad időpontot találj.

Hogyan tudom átvenni a lakást?
Kulcsot érkezéskor vagy előtte is tudunk adni, igény szerint. Ha azt kéred, a párod ne találkozzon velünk, természetesen megoldható. Egyúttal megmutatjuk, mit hol találtok, hogyan történik a bejutás. A kulcsot
‒ néhány kivételes esettől eltekintve ‒ reggel 8-tól este 21:00-ig tudjátok átvenni.

Mikor kell fizetni?
Új vendégektől az összeg felét előre
, másik felét kulcsátadáskor kérjük. Régieknek nem kell foglalózni. Utólagos fizetés nem lehetséges.

Mit kell tennünk távozáskor?
A kulcsot előre megbeszélt helyen hagyjátok.

A késést hogyan kell jeleznem?
Kérlek, mielőbb értesíts telefonon.

Mire szolgál a foglaló?
A foglaló biztosíték mindkét fél részére a foglalást illetően.

Meg kell erősítenem a foglalást, vagy elég egyszer telefonálnom?
Telefonálni egyszer is elég, a biztosítékot nem ez jelenti
.

Mennyi időn belül lehet a foglalást következmény nélkül lemondani?
Legalább 24 órával a jelzett érkezést megelőzően. Ha egy napon belül mondod le, a szolgáltatást teljesítettnek kell tekinteni
.

búvóhely lemondás budapest


Ha le szeretnéd mondani a foglalást, minél előbb tedd meg, ne vedd el a lehetőséget másoktól. 24 órával a megbeszélt érkezés előtt még ingyenesen visszakozhattok.


Balesetbe keveredtem az M3-as autópályán, így sajnos le kell mondanom a foglalást.
Vis maiort nem áll módunkban elfogadni, bármennyire sokan "szenvednek is balesetet" az utolsó pillanatokban.

E-mailben érdeklődtem az éjszakai foglaltság felől, de nem kaptam időben választ, így szállás nélkül maradtam. Mit rontottam el?
Ha aznapra szeretne valaki foglalni, érdemes telefonálni, mert a beérkező e-mailekre rendszerint csak este tudok válaszolni. Különösen érvényes ez az olyan érdeklődésekre, melyeket például délelőtt fél 11-kor pötyögnek be, hogy "lenne-e három-négy óra múlva szabad lakásunk". Véleményem szerint megér egy kétperces telefonálást, ha valakinek SOS-ben van szüksége búvóhelyre, illetve éjszakai szállásra.

Általános információkat szeretnék kérni. Elsősorban a foglalás menetével és a kulcsátvétellel kapcsolatban.
Nagyon szívesen adunk információt olyan dolgokról, melyek nem szerepelnek ezen az oldalon. Jellemzően azonban ugyanazokat szokták kérdezni a telefonban, amelyeket a gyakori kérdések között kimerítően részletezünk. Ezért érdemes előbb olvasni, és aztán kérdezősködni, ha valami újabb dolog merülne fel.

Szeretném lefoglalni az egyik lakásotokat, de még nem tudom biztosan, szükségem lesz-e rá. Ez majd csak éjjel, bulizás során derül ki. Fenn tudnátok tartani addig nekem?
Csak biztosra leszervezett találkára írunk be vendégeket. Nem alapozhatunk arra, hogy a diszkóban melléd szegődik-e a vadászszerencse. Viszont ha előre fizeted a teljes árat, természetesen tiéd a lakás.

szoba pár órára budapest társasházban


A lépcsőházban legyetek szívesek kulturáltan, csöndesen átvonulni, nem hangoskodni. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a lakások társasházakban találhatók, a lármázás pedig zavarhatja az ott élők nyugalmát. Különösen éjszaka ne csörtessetek a lépcsőkön. Közös tulajdonú folyosókon tilos a dohányzás.


Picit hamarabb érkeztünk, csöngettünk, de senki nem nyitott ajtót. Ilyenkor mi a teendő?
Ha előbb értek a helyszínre, telefonon feltétlenül jelezzétek. Előfordult már, hogy valaki másfél órával a megbeszélt idő előtt dőlt rá a kapucsengőre. Hotelben vagy panzióban ez általában nem okoz problémát, mi viszont csak átmeneti jelleggel tartózkodunk a lakásokban. Így ha szerencsétek van, és korábban végzünk a takarítással, be tudtok jönni, ellenkező esetben marad az eredetileg kitűzött időpont.

szoba pár órára budapest társasházban


Csöngetés előtt győződj meg róla, nem értél-e túl korán a szálláshelyre. Ne nyomd ész nélkül a kapucsengőt, pláne ha negyedórával a megbeszélt idő előtt érkeztél.Késtünk picit, annyival maradhatunk tovább?
Ha szerencsétek van, igen, de minden más esetben a foglaláskor megbeszélt időpont a mérvadó. Általános gyakorlat szerint ha sokat késtek, a kulcsot átadó személy megy tovább, és csak akkor tér vissza hozzátok, amikor a többi helyszínen végzett az átadással. Minden esetben a lefoglalt időtartamot kell fizetni, kivéve, ha nekünk felróható okból nem tudtok bejutni időben.

Melyek a legfrekventáltabb időszakok, amikor legnagyobb a foglaltság?
Kiszámíthatatlan, ezért a hét bármely napján megéri érdeklődni.

Bármikor lehet foglalni, akár hajnali 4-kor is?
Nem. Az a birtokba vételre vonatkozik. Telefonon foglalni és kulcsot átvenni
‒ néhány kivételes esettől eltekintve ‒ reggel 7:30 és éjjel 21:00 óra között lehet, aztán a kulccsal a bérleti időszakban akkor jöttök-mentek, amikor akartok.

Viberen, WhatsAppon, Hangouts-on el tudlak érni titeket?
Igen.

fizetés búvóhely budapestFizethetünk euróban is?
Előkelő helyen jegyzett valutákat (EUR, USD, CHF, GBP stb.) elfogadunk, és napi árfolyamon számítjuk át azokat forintra.

Bankkártyát elfogadtok?
Nem, csak készpénzzel vagy banki utalással tudtok fizetni.

Utólagos fizetés megoldható?
Nincs rá lehetőség.

Ki számít törzsvendégnek, és milyen kedvezményeket vehet igénybe?
Aki legalább ötször járt nálunk, annak
költségmentes időtartamokat és egyéb kedvezményeket biztosítunk, az adott nap lehetőségeihez mérten. Őket tekintjük törzsvendégnek.

Hány vendéget tudtok egyszerre elszállásolni?
Lakásonként változó, de legalább kettőt.

Albérletre lenne szükségem pár hónapra, de nem akarok több havi kauciót fizetni. Nálatok bérelhetek ennyi időre lakást?
Sajnos nincs rá lehetőség, a maximális bérleti idő nálunk három-négy hét.

Lehetséges az 50 százalék foglalót érkezéskor, a lakás birtokbavételekor fizetni? Rendezem egyben a teljes összeget, amikor már ott vagyunk.
Nem lehetséges. Értelmetlen maga a kérdés is, hiszen a foglaló lényege pont abban áll, hogy biztosítson minket a bérlési szándék komolysága felől, a vendéget pedig afelől, hogy a kért időre
megkapja a kiszemelt lakást.

Teljes éjszakára szeretnénk foglalni, de már délután 18.00 órától birtokba vennénk a lakást, és két órával korábban távoznánk. Ekkor is 10.000 (péntek-szombaton 20.000) Ft-ot kell fizetnünk?
Mivel a nappali időszakból igénybe vesztek két órát, ez 2.000 Ft-os többletköltséggel jár, függetlenül attól, mennyire használjátok ki az éjszakára rendelkezésre álló időt.

Képeken nagyon tetszett az apartmanotok. Meg tudom nézni "élőben" is?
Természetesen. Többen panaszkodtak, hogy másutt nem azt kapták, amire a fotók alapján számítottak. Egyeztetünk egy időpontot, és szívesen megmutatjuk bármelyik kuckót.

Már benn vagyunk a lakásban, és tovább szeretnénk maradni. Megoldható?
Amennyiben nem jönnek közvetlenül utánatok. Kérlek titeket, ebben az esetben jelezzétek telefonon a túlórázási szándékot, és ha egy mód van rá, díjmentesen biztosítjuk a továbbmaradást.

Távozásnál mennyire kell pontosnak lenni?
A tervezettnél el lehet menni hamarabb, máskülönben legyetek szívesek tartani a megbeszélt terminust. Kivétel, amikor telefonon jelezzük, hogy maradhattok tovább. Alkohol hatására az időérzék tompulhat, ilyenkor célszerű beállítani magatoknak valami emlékeztetőt. Az időpont be nem tartása kavarodást okozhat: "összecsúszhattok" a következő vendégekkel, nem tudjuk utánatok rendbe tenni a lakást, vagy elkésünk a többi helyszínről.

Ünnepnap hívhatlak titeket, illetve lehet hozzátok menni?
Nyugodtan hívhatsz, nálunk nincs szünnap. Hétvégén és ünnepekkor is el tudtok minket érni reggel 7:30-tól este 21:00-ig.

szoba pár órára budapest ünnepnap is


Tilos a szárítóról további ágyneműt és törölközőket lerángatni! Ha kilocsoltad a pezsgőt, a felmosóval itasd fel, ne a száradó ágyneművel!


Masszázsolajat, gyertyát, füstölőket szabad használni?
Nem szabad. Az ágynemű és a berendezés nagyon érzékeny ezekre a dolgokra, az utóbbiak ráadásul tűzveszélyesek is.

Dohányozni szabad?
Ha van erkély, akkor ott, egyéb esetekben a folyosón, nyitott ablaknál.

 

Lakásainkban mindenféle edényt, főzőalkalmatosságot megtaláltok, ami egy kiadós, akár többfogásos ebéd elkészítéséhez kell


Hová dobhatjuk a szemetet?
A konyhai szemetesbe, a hamut, csikket pedig a megnedvesített hamutálcába.

takarítás búvóhely budapest

El kell mosogatni távozás előtt?
Nem szükséges, a takarítás és mosogatás a mi feladatunk.

Hogyan tudjuk fizetni a hűtőszekrényben és minibárban található italokat, illetve a kihelyezett rágcsálnivalókat?
Az utóbbi hónapok negatív tapasztalatai miatt kizárólag törzsvendégeink élhetnek a becsületkassza nyújtotta előnyökkel. Új vendégeink az említett szolgáltatást előzetes fizetés mellett vehetik igénybe. Áraink megegyeznek a bolti árakkal, külön hasznot nem számítunk az ételért-italért.

Főzésre, ételmelegítésre van lehetőség?
Igen. A konyhában megtaláltok mindent, ami szükséges: tűzhelyet, mikrót, vízforralót, kenyérpirítót, szendvicssütőt, edényeket és evőeszközöket.

Sörnyitó, dugóhúzó, boros- és pezsgőspohár van a lakásokban?
Igen.

Jégkockát lehet készíteni?
Igen.

Van a szálláshelyen internet-elérési lehetőség?
Igen, minden lakásunkban vezeték nélküli szolgáltatással (wifi) állunk vendégeink rendelkezésére, melynek használata ingyenes.

CD-, DVD-, USB-s lejátszási lehetőségetek van?
Igen.

Ágyneműt kapunk?
Megágyazva várunk titeket, törölközőt és tusfürdőt sem kell hoznotok. Patyolattiszta, frissen mosott, minőségi IKEA-s huzatokat és fejenként egy törölközőt kaptok.

Összetörtük a poharat, elszakítottuk az ágyneműt. Mi a teendő?
Az okozott kárt meg kell téríteni.

Ha megéhezünk éjszaka, és már nincs kedvünk leszaladni az éjjel-nappaliba, találunk a lakásban valami harapnivalót?
Általában mogyorót, csokit, party-mixet, ropit, kesudiót teszünk ki a szekrényekbe. Ezekre hasonló szabály vonatkozik, mint a minibárban található dolgokra.

Hagyományos, leteríthető lepedőt szeretnék gumis lepedő helyett. Megoldható?
Természetesen. Érkezés előtt kérjük jelezni.


korlátozás szoba pár órára budapest

Szexuális érdeklődés tekintetében van korlátozás?
A ti magánügyetek, hogy milyen nemű partnerrel veszitek igénybe a lakást.

Törölközőt, tusfürdőt, egyéb tisztálkodószereket kell vinni?
Nem szükséges. Tiszta törölközőt, ágyneműt, tusfürdőt, folyékony szappant, vécépapírt adunk, ezek használata benne foglaltatik az árban
. Ahol nincs fali hajszárító, ott külön letét ellenében kézi hajszárítót kaptok, melyet a sorozatos lopások miatt nem teszünk ki a szekrényekbe.

Hány törölközőt vehetünk el?
Fejenként egyet, hosszabb tartózkodás esetén pedig minden második napra kaptok egyet személyenként.


szoba pár órára budapest ünnepnap is

Egy vendégpárosnak két törölköző jár, nem nyolc-tíz, tehát nem vehettek el kedvetek szerint a készletből. Aki képtelen megérteni ezt, vagy nem akarja tudomásul venni, azt végérvényesen kitiltjuk a lakásainkból.


Be van kamerázva a lakás?
Évek óta visszatérő kérdés. Természetesen nincs kamera a lakásban, sem az ajtó előtt, de még lehallgatókészüléket sem építettünk be sehova.

Latexlepedőtök van?
Nincsen,
használata ettől függetlenül bizonyos esetekben kötelező. Ha nincs ilyenetek, legalább valami vízhatlan, illetve nedvszívó anyagot legyetek szívesek leteríteni az ágyra.

Escortszolgáltatást tudtok biztosítani?
Nem tudunk, ilyen partnert ne is hozzatok magatokkal. Drogosoknak és részegeknek is tilos a bemenet.

Kutyát vihetünk a lakásba?
Sajnos nem, és ez vonatkozik a többi állatfajtára is.

Online vendégkönyvetek van?
Nincsen. F
üggetlen véleménykifejtésre a buvohely.blog.hu felületet ajánljuk.

 


búvóhely budapest foglalás

Mivel vendégeink egy része különös előszeretettel visz magával "emlékbe" berendezési tárgyakat, kénytelenek voltunk bevezetni azt az újítást, hogy minden egyes látogatás után megszámoljuk, felleltározzuk a lakásban található összes értéktárgyat. Ugyanis előfordult, hogy valaki egész étkészleteket vagy épp festményt lopott el, míg mások "csak" a mosószereket öntögették ki vagy vitték magukkal flakonostul. Az ilyen vendégeket nemcsak saját lakásainkból tiltjuk ki, de még sok hasonló helyen meg fog hiúsulni számukra a foglalás lehetősége. Ügyfeleink túlnyomó többségét ez a probléma nem érinti.


 

 

 

 

no prostituált búvóhely budapest  no drog szoba pár órára budapest mértéktartás búvóhely budapest   tilos az állattartás szoba pár órára budapest